ΣΟΚ- ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ME….ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΕΜΑΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

ΣΟΚ- ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ME….ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΕΜΑΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ

 


ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ..ΡΕΥΜΑ!
Ένα απίστευτο το αλαλούμ αναμένεται να προκληθεί στους φορολογούμενους πολίτες το επόμενο χρονικό διάστημα με τους λογαριασμούς ρεύματος οι δύο σε ό,τι αφορά την κατανάλωση ενέργειας αλλά και θα τους ορισμένα τέλη και φόρους που περιλαμβάνονται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Στην πραγματικότητα υπάρχουν αρκετά παραδείγματα όπως αυτό που μας καταθέτουν ως απόδειξη οι  αναγνώστες μας για τους φουσκωμένους λογαριασμούς πριν ακόμα καν έρθουν και οι εκκαθαριστικοί οι οποίοι υπολογίζονται κοντά στο Μάρτιο. Φουσκωμένοι θα είναι τότε οι λογαριασμοί αλλά σημασία έχει ότι στο παράδειγμα φίλου αναγνώστη που παραθέτουμε και το φωτογραφικό υλικό, οι λογαριασμοί ξεπερνούν και τον εαυτό τους.

ΜΗΔΕΝ ΡΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΗ

 Στο συγκεκριμένο παράδειγμα η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος είναι μηδενική αφορώντας την προηγούμενη περίοδο αλλά ωστόσο ο αναγνώστης για λογαριασμό συγγενικού του προσώπου κλήθηκε να πληρώσει γύρω στα 220 € περίπου τα οποία αναλυτικά είναι τέλη, φόροι, χρεώσεις και ότι άλλο φανταστείτε. Προφανώς το αφήγημα περί επιδότησης στο λογαριασμό ρεύματος της κυβέρνησης  που αφορά μόνο την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος δεν αφορά τους φουσκωμένους φόρους που έρχονται φέτος μαζί και με την αύξηση των δημοτικών τελών που θα πληρωθούν φέτος. ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages