ΣΥΡΙΖΑ Τριφυλίας: “Στις 15 Μαΐου στέλνουμε πίσω το λογαριασμό” - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 14 Μαΐου 2022

ΣΥΡΙΖΑ Τριφυλίας: “Στις 15 Μαΐου στέλνουμε πίσω το λογαριασμό”

 


Δείτε τι αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Τριφυλίας:

Την Κυριακή 15 Μαΐου κάνουμε ένα κρίσιμο και αποφασιστικό βήμα για να βγούμε από το αδιέξοδο. Το αδιέξοδο που δημιούργησε η εμμονή της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα προτάγματα του άκρατου νεοφιλελευθερισμού. Ενός οικονομικού δόγματος που έχει χρεοκοπήσει με το ζητούμενο πλέον να είναι μη χρεοκοπήσει και η κοινωνία.

Στις 15 Μαΐου κάνουμε ένα κρίσιμο και αποφασιστικό βήμα. Με τη μαζική συμμετοχή στις κάλπες για την εκλογή του προέδρου, την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής, καθώς και τις καταστατικές αλλαγές για ένα σύγχρονο και ανοιχτό κόμμα στην πράξη.

Καλούμε κάθε πολίτη, κάθε δημοκράτη, να πυκνώσει τις τάξεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, να γίνει μέλος του κόμματος, να ψηφίσει τον Αλέξη Τσίπρα για πρόεδρο, και να συστρατευθεί σε μια μάχη για να διαμορφωθεί μια προοδευτική διακυβέρνηση για το καλό του τόπου. Να στείλουμε το μήνυμα ότι οι μέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη τελειώνουν. Να τους στείλουμε πίσω τον λογαριασμό, γι’ αυτά που έκαναν και γι’ αυτά που κάνουν στην ελληνική κοινωνία και τη χώρα.

Τα εκλογικά μας κέντρα στην Τριφυλία βρίσκονται:

  • Στους Γαργαλιάνους, στη ΜΠΡΙΣΚΕΙΟ βιβλιοθήκη

  • Στην Κυπαρισσία, στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

  • Στα Φιλιατρά, στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Ψηφίζουμε έχοντας μαζί μας την αστυνομική ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης και 3 ευρώ.

Οι Ο.Μ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages