ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛ.ΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 14 Μαΐου 2022

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛ.ΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

 


Κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με αφορμή τις συνέπειες και την αναστάτωση που έχει προκληθεί στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Οιχαλίας, από την διακοπή λειτουργίας του καταστήματος ΕΛΤΑ στην Δ.Ε. Δωρίου.

Ο Αλέξης Χαρίτσης κατέθεσε μαζί με την αναφορά του την επιστολή διαμαρτυρίας της Δημάρχου Οιχαλίας, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται οι έντονες διαμαρτυρίες και η αγανάκτηση των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων του Δωρίου και της ορεινής Έιρας, οι οποίοι με το κλείσιμο του μοναδικού καταστήματος της περιοχής αναγκάζονται  να μετακινούνται πλέον για πολλά χιλιόμετρα χωρίς συγκοινωνιακά μέσα για να εξυπηρετηθούν.

Με δεδομένο ότι οι συγκεκριμένες κοινότητες που πλήττονται από την διακοπή λειτουργίας του καταστήματος, αφορούν κυρίως ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές με κατά το πλείστον ηλικιωμένους κατοίκους, που δεν έχουν την δυνατότητα να καταβάλουν δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος για να μετακινηθούν προς το κατάστημα του Μελιγαλά, ο Αλ. Χαρίτσης καλεί τον Υπουργό Ψηφιακής διακυβέρνησης να επανεξετάσει την συγκεκριμένη απόφαση για το κλείσιμο του καταστήματος ΕΛΤΑ στο Δώριο, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages