ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΗ ΛΑΓΟΥΔΗ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΗ ΛΑΓΟΥΔΗ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ


Μόλις πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας ενέκρινε το πρακτικό Ι για το διαγωνισμό πρόσληψης ναυαγοσωστών γεγονός που σημαίνει ότι θα περάσει σχεδόν όλος ο Ιούνιος χωρίς να έχουν προσληφθεί ναυαγοσώστες. Βέβαια η πρόσληψη αφορά μόνο την ναυαγοσωστική
κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών, που είναι μόνο η παραλία του Αϊ Λαγούδη. Αλλά όπως και να έχει ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα περάσει χωρίς ναυαγοσώστη. 
Για το συγκεκριμένο διαγωνισμό ομόφωνα έγινε η έγκριση του Πρακτικού Ι σχετικά με τον έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής, της τεχνικής προσφοράς και της οικονομικής προσφοράς των συμμετεχόντων. Που ήταν μόνο ένας συμμετέχων με οικονομική προσφορά 43.500 ευρώ. Επίσης εγκρίθηκε το πρακτικό   της δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου (ισόγειο κατάστημα) στην Τ.Κ. Στασιού, το οποίο νοικιάστηκε με μηνιαίο αντίτιμο 50 ευρώ για τα επόμενα 5 χρόνια. 
Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η απόφαση του Δημάρχου για μετακίνηση υπηρεσιακού οχήματος στην Τρίπολη για επισκευή με τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Αλευρά να καταψηφίζει επειδή δεν επιλέγονται τοπικοί επαγγελματίες για τις επισκευές των οχημάτων. 
Επίσης κατά πλειοψηφία με διαφωνία από τον κ. Αλευρά εγκρίθηκε και η ανάθεση συντήρησης των δύο γηπέδων Φιλιατρών με ποσό 23.976 ευρώ για χρονικό διάστημα 12 μηνών, αφού όπως τονίστηκε στην εισήγηση ο Δήμος δεν διαθέτει εξειδικευμένο συνεργείο. Κ.Μπ. "Ελευθερία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages