ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ… - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΑ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ…


 @Έχουμε χίλιους λόγους που είναι ωφέλιμο να στηρίζουμε την τοπική οικονομία αλλά και τις μικρές επιχειρήσεις που είναι η ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Όπως είναι η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ και όλη η Τριφυλία μας 

[Σημείωση: α) Ως μικρή επιχείρηση ορίζεται η επιχείρηση η οποία απασχολεί λιγότερους από 50 εργαζόμενους και της οποίας ο ετήσιος κύκλος εργασιών δεν υπερβαίνει τα10.000.000 ευρώ και β) Ως πολύ μικρή επιχείρηση ορίζεται η επιχείρηση η οποία απασχολεί λιγότερους από 10 εργαζόμενους και της οποίας ο ετήσιος κύκλος εργασιών δεν υπερβαίνει τα2.000.000 ευρώ ].

Και αυτό γιατί οι άνθρωποι που διοικούν  μικρές επιχειρήσεις..

1.   έχουν πολλά κότσια για να ξεκινάν και να διατηρούν μια επιχείρηση αυτήν την δύσκολη, οικονομικά, εποχή. Σεβόμαστε και υποστηρίζουμε την προσπάθεια τους.

2. έχουν εφευρετικά μυαλά και μας αρέσει πολύ να ακούμε τις εμπειρίες τους και τον τρόπο που υπερπηδούν τα εμπόδια.Οι τοπικές κοινωνίες χρειάζονται και άλλους ανθρώπους σαν εσάς- μην ξεχνάτε να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας.

3. ζουν, επιχειρούν και στηρίζουν την τοπική κοινωνία. Οι μεγάλοι οργανισμοί είναι συνήθως απρόσωποι και δεν ασχολούνται με τα κοινά των τοπικών κοινωνιών ούτε ενδιαφέρονται για τα προβλήματα τους.

4. επενδύουν στην καλλιέργεια  σωστών σχέσεων με τους πελάτες τους και τους ενδιαφέρει να προσδίδουν αξία μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν. Δεν κρύβονται πίσω από διοικητικά συμβούλια, CEOs κτλ αλλά αντιμετωπίζουν face to face τους πελάτες τους. Οι άνθρωποι μιλούν σε αυτούς και όχι σε τηλεφωνητές ή τηλεφωνήτριες που δεν παίρνουν την ευθύνη για τίποτα.

5. δημιουργούν θέσεις εργασίας. Το 90% των θέσεων εργασίας δημιουργούνται από μικρές επιχειρήσεις και αυτό χρειάζονται οι τοπικές αλλά γενικότερα οι εθνικές οικονομίες.

6. είναι υπέρμαχοι της δια βίου μάθησης.Για να διοικείς μια μικρή επιχείρηση και να αντιμετωπίζεις όλες τις προκλήσεις που συνεπάγεται, πολύ ενημέρωση, πολύ διάβασμα και πολύ διάδραση με το κοινό σου.

7. είναι πολυσχιδείς. Φορούν πολλά “καπέλα” και μαθαίνουν να διαχειρίζονται  πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οικονομικά, μάρκετιγκ, τραπεζικά, website.. όλα.

@Υπάρχουν ίσως και άλλοι πολλοί λόγοι για να θαυμάζουμε αυτούς τους ανθρώπους.

Όπως και να έχει πάντως, χρέος μας είναι να τους στηρίζουμε.

Ιδού και το μανιφέστο των μικρών επιχειρήσεων.

Δες το.

Εκτύπωσε το.

Εμπέδωσε το.

Διάδωσε το.

Καλημέρα!

Stay positive!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages