ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» σε συνεργασία με το τμήμα εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Τρίπολης – εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Φιλιατρών, διοργανώνουν εκπαιδευτική δράση πρώτων βοηθειών σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις και στη καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ), την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στην Αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στην Κυπαρισσία και ώρες, 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
Οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ θα επιδείξουν στους συμμετέχοντες όλες τις δεξιότητες πρώτων βοηθειών σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις και στη καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση ΚΑΡΠΑ, καθώς και στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή ΑΕΑ. Οι εκπαιδευόμενοι με τη σειρά τους θα ασκηθούν σε προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδωτές.
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Δηλώσεις συμμετοχής:
– με inbox μήνυμα στην σελίδα του Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» στο facebook όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας του συμμετέχοντα.
– με email στην διεύθυνση eskyparissias@gmail.com με θέμα ΚΑΡΠΑ, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας του συμμετέχοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages