ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΡΙΜΗ ΣΕ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΡΙΜΗ ΣΕ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ


«Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» 16 Ιουνίου 2022 ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! Ο κ. Λεβεντάκης και η παρέα του αδυνατούν να διοικήσουν το δήμο και τη ΔΕΥΑΤ. Επιτίθενται με συκοφαντίες, ψέματα, ύβρεις σε όσους ασκούν κριτική. Στο τελευταίο συμβούλιο ο δήμαρχος επιτέθηκε και στους δημοσιογράφους! Ενοχλήθηκε, επειδή δήθεν έγραψαν αναλήθειες για τα χρέη της ΔΕΥΑΤ προς τη ΔΕΗ. 
Οι δημοσιογράφοι όμως είχαν δημοσιεύσει αυτά ακριβώς που είχε πει στην αίθουσα του Συμβουλίου ο ίδιος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Αυρηλιώνης.
 Ο κρυμμένος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ και του Δημοτικού Συμβουλίου αντί να επαναφέρει στην τάξη το δήμαρχο, θέλησε να κάνει υποδείξεις στους δημοσιογράφους για το τι να γράψουν. Θα έπρεπε να παραιτηθούν. Δεν ζήτησαν ούτε συγνώμη. 

Τα λόγια και οι πράξεις τους αποπνέουν ολοκληρωτικές αντιλήψεις. Παραπέμπουν αλλού.

Ρυπαίνουν την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και το δημόσιο λόγο με κραυγές, ύβρεις, συκοφαντίες, ψέματα, ανορθολογισμό.

Καταδικάζουμε την αντιδημοκρατική συμπεριφορά τους απέναντι στους δημοσιογράφους και σε όσους τους ασκούν κριτική.

Ο διάλογος, η κριτική, τα επιχειρήματα, ο σεβασμός στον αντίπαλο και τη λογική, η διαφάνεια και η δημοσιότητα είναι το οξυγόνο της δημοκρατίας.

Το σκοτάδι δεν αρμόζει στην Τριφυλία.

Τα σιωπητήρια δεν θα περάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages