ΠΑΥΛΟΣ ΓΚΡΕΚΗΣ: ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

ΠΑΥΛΟΣ ΓΚΡΕΚΗΣ: ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ




Την δυναμική που πρόταση Μεσσηνία για την οικονομική της ανάπτυξη αναλύουν στελέχη του επιμελητηρίου Μεσσηνίας με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στο οικονομικό πεδίο αλλά κυρίως και στην ενέργεια κι η κρίση που επηρεάζει την ίδια την κοινωνία με ανυπολόγιστες συνέπειες. 

Σε ό,τι αφορά την οικονομικό μοτίβο θέση πάνω στα καυτά ζητήματα της επιχειρηματικότητας πήρε ο Γραμματείας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Παύλος Γκρέκης οποίος μίλησε στην εκπομπή μας πρωινό δρομολόγιο. 

Η σημαντική αναφορά του εστιάσει στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα την ώρα που πρέπει να δείξει εξωστρέφεια, αλλά και στις παθογένειες του ελληνικού συστήματος που δεν ενισχύουν την αγορά με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις στο βαρύ ενεργειακό κόστος αλλά και στην φορολογία.

Παράλληλα προβεί σε σημαντικές αναφορές σε ό,τι αφορά την κοινή παραδοχή ότι η Μεσσηνία εξακολουθεί να παράγει στον πρωτογενή τομέα αλλά παραμένει αμφίβολο τι θα γίνει στο μέλλον, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο σιδηρόδρομο που εγκαταλείφθηκε στην Πελοπόννησο και την Μεσσηνία με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική και εμπορική ανάπτυξη του τόπου μας. Τέλος εύστοχες ήταν οι επισημάνσεις για την θερινή τουριστική περίοδο αλλά και το τι θα ακολουθήσει μετά.. 

KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/YvCG_FF156E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages