ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΛΟΥΔΙΩΤΙΣΣΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΛΟΥΔΙΩΤΙΣΣΑ



 • Την ετήσια θρησκευτική του εορτή πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας στο εξωκλήσι των Αγίων Πάντων ανατολικά της πόλης της Κυπαρισσίας. Την Κυριακή 19 Ιουνίου τελέστηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, και χθές Σάββατο 18 Ιουνίου, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’  αρτοκλασίας. 

Η εορτή των Αγίων Πάντων, προστατών του Εμπορικού μας Συλλόγου, διεξάγεται στο ομώνυμο εξωκλήσι στα όρη της πόλης πάνω από την εκκλησία της Γελουδιώτισσας, και αποτελεί σημείο αναφοράς για το θεσμό μας. 


Από το 1971, οπότε και κτίστηκε ο ναός, στο παραδοσιακό κέρασμα που ακολουθεί τη λειτουργία του Σαββάτου και της Κυριακής, νέοι και παλαιότεροι συνάδελφοι “συναντιούνται”, ανταλλάσσοντας σκέψεις, ιδέες και απόψεις. 

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι μεταλαμπαδεύονται οι αρχές και η ιστορία του συλλόγου μας από γενιά σε γενιά. 

Από το 1928, έτος ιδρύσεως του συλλόγου μας, Σύλλογος και Κυπαρισσία είναι ένα. 

Κοινή και συνυφασμένη η πορεία. Ενωμένοι και με αλληλεγγύη θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που φαίνεται ότι έρχονται. Το κάνουμε χρόνια, θα το κάνουμε και τώρα. 

Χρόνια Πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages