ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ


 ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Η περιρρέουσα φημολογία ότι μετά την ανακοίνωση του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Γαργαλιάνων η Τράπεζα Πειραιώς σχεδιάζει να κλείσει το υποκατάστημα Πειραιώς στους Γαργαλιάνους . αυτό έχει οδηγήσει δικαίως τους πολίτες των Γαραγαλιάνων σε αγανάκτηση .
Μία περιοχή με έντονο το στοιχείο της αγροτικής παραγωγής λάδια-κρασιά –σταφίδες θα μείνει χωρίς τραπεζικές υπηρεσίες.
Οι κάτοικοι στην πλειονότητα ηλικιωμένοι και συνταξιούχοι θα είναι αναγκασμένοι να διανύσουν μια μεγάλη απόσταση για την εξυπηρέτηση τους.
Η συμπεριφορά του τραπεζικού συστήματος είναι ανάλγητη προς τους πολίτες που με θυσίες στήριξαν μέσω ανακεφαλαιοποιήσεων τις τράπεζες.
Οι τράπεζες λειτουργώντας με κριτήρια μείωσης κόστους και αύξησης κέρδους δεν τους ενδιαφέρουν οι θυσίες και τα προβλήματα των πολιτών.
Σαν Δημοτικό Συμβούλιο διατρανώνουμε την αντίθεση μας στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς και θα είμεθα στο πλευρό των κατοίκων της Πόλης των Γαργαλιάνων σε οποιοδήποτε αγωνιστικό πλαίσιο χρειασθεί.
Το ΔΣ ομόφωνα αποφασίζει και εγκρίνει το ψήφισμα στην συνεδρίαση του, Τρίτη 14 Ιουνίου 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages