ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

 


Κατά την ΧΘΕΣΙΝΗ επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας μετά τη σύσκεψη που είχε με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και ανάμεσα στα ερωτήματα που τεθήκαν ήταν και το πάγιο αίτημα των κατοίκων των Φιλιατρών για την επαναλειτουργία του Α.Τ. της πόλης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος απατώντας, αναφέρθηκε γενικά και όχι στην συγκεκριμένη περιοχή, σημειώνοντας πως ένα κτίριο δεν προσθέτει ασφάλεια από μόνο του, αλλά η παρουσία της αστυνομίας σε μια περιοχή πρέπει να είναι το ζητούμενο. Ανέφερε δε, ότι για το σχεδιασμό των τμημάτων υπεύθυνος δεν είναι ο ίδιος αλλά η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά ο κ. Θεοδωρικάκος είπε: “Δεν είναι θέμα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υπάρχει η ηγεσία της αστυνομίας, τόσο αρχηγός και το αρχηγείο. Αυτό που έχω να σας πω, όχι για τα Φιλιατρά, δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, είναι ότι αυτό που πρέπει να θέλει ο κόσμος είναι την παρουσία της αστυνομίας εκεί που την χρειάζεται. Το να υπάρχει ένα κτίριο που να λέγεται Αστυνομικό Τμήμα και χρειάζεται 10 αστυνομικούς να φιλάνε το κτίριο αυτό δεν αφορά την ασφάλεια των πολιτών. Επομένως πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα, το πόσα αστυνομικά τμήματα έχουμε δεν έχει σχέση με το πόσο ασφαλείς είναι οι πολίτες. Οι πολίτες είναι ανάλογα ευχαριστημένοι, ή όχι, από την αποτελεσματικότητα της αστυνομίας εκεί που την χρειάζονται”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages