ΟΧΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΟΧΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

O Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» συμπαρίσταται και στηρίζει την κινητοποίηση και την διαμαρτυρία, των υπαλλήλων της Τράπεζας Πειραιώ

ς, του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, του Αγροτικού Συλλόγου Γαρ
γαλιάνων, των Συνταξιούχων, αλλά και του συνόλου της κοινωνίας της ευρύτερης περιοχής των Γαργαλιάνων, για το σχεδιαζόμενο κλείσιμο του τραπεζικού καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην πόλη των Γαργαλιάνων. 
ή και την στήριξη του ίδιου του κράτους. Η στρατηγική αυτή των τραπεζών, δυσχεραίνει την πρόσβαση των πολιτών σε τραπεζικές υπηρεσίες, τόσο αναγκαίες για συναλλασσόμενους που κατά κανόνα στερούνται ψηφιακών δεξιοτήτων και ταυτόχρονα πλήττει τις τοπικές επιχειρήσεις που επιδιώκουν μέσα από εξειδικευμένη τραπεζική συμβουλευτική να εισφέρουν στην ανάπτυξη της περιοχής. 
 Έχει έρθει η ώρα η ίδια η κοινωνία να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στην συνεχόμενη ερημοποίηση και τον οικονομικό μαρασμό της υπαίθρου και της Τριφυλίας. Καλούμε τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, να επανεξετάσει και ν΄ανακαλέσει την απόφασή της ώστε το Κατάστημα των Γαργαλιάνων να συνεχίσει τη λειτουργία του, εξυπηρετώντας έτσι καλύτερα τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages