ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Ο ΠΟΝΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ-ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ: Ο ΠΟΝΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ-ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

 


ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνδημότες του Εμπορικού Συλλόγου της όμορης πόλης και έδρας του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας. 
Ο τοποσωβινισμός σας πάντα έβγαζε μάτια και όσοι δεν τον έβλεπαν, είναι μόνο αυτοί που έχουν συμφέρον να μη τον βλέπουν.
Με την τελευταία σας ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία του ΑΤΜ «Πειραιώς» στην πόλη σας, έπεσε και η τελευταία καλύπτρα του τοποσωβινισμού σας! 
Όσο για το αίτημά σας να μπουν παγκάκια για να ξαποσταίνουν έξω απ΄ το εν λόγω κατάστημα «…κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τριφυλίας…» σας τονίζουμε ότι είναι ένα κακό θέατρο. Και γι΄ αυτή σας την κακή υποκριτική ευγένεια, ισχύει το λαϊκό γνωμικό: «να σε κάψω Γιάννη, να σ΄ αλείψω λάδι». 
Χωρίς συμμετρική πολιτική, ο Δήμος αυτός δεν μπορεί να σταθεί. Καταλάβετέ το.
Οπότε αντί να ζητάτε και δεύτερο ΑΤΜ, τη στιγμή που στον ίδιο Δήμο στις γειτονικές και μάλιστα πιο παραγωγικές πόλεις – έκλεισαν και κλείνουν υποκαταστήματα Τραπεζών, τολμήστε επιτέλους ν΄ αγωνιστείτε – αν μπορείτε – για μια διοικητική πρακτική συμμετρικής ανάπτυξης. Την «πρακτική Πονηρόπουλου» πρέπει να τη σταματήσετε τώρα!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
Διότι αυτό συμφέρει τον τόπο και την πατρίδα!
Φιλιατρά, 22 Ιούνη 2022
Για τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Βασίλης Σπυρόπουλος
Κοινοτικός Σύμβουλος Φιλιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages