ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν. Δ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν. Δ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη διαμαρτυρία των κατοίκων των Γαργαλιάνων και των φορέων της περιοχής, με αφορμή το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς συμμετείχε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Μενέλαος Γερονικόλος.

Ο κ. Γερονικολός, αμέσως μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς (ΣΕΤΑΠ), Παναγιώτη Αδαμόπουλο, και τον γενικό γραμματέα του ίδιου Συλλόγου, Γιάννη Αδάμο. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν και τα ζητήματα που σχετίζονται με το κλείσιμο υποκαταστημάτων της Τράπεζας, αλλά και ευρύτερα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους του πιστωτικού ιδρύματος.

Με αφορμή τη διαμαρτυρία στους Γαργαλιάνους, αλλά και τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομενων στην Τράπεζα, ο κ. Γερονικολός δήλωσε:

«Οι κάτοικοι των Γαργαλιάνων και του δήμου Τριφυλίας αναγκάζονται, για μια ακόμα φορά, να εισπράξουν την αδιαφορία των συστημικών τραπεζών, οι οποίες η μια μετά την άλλη κλείνουν τα υποκαταστήματά τους στην περιοχή.

Τα golden boys των Διοικητικών Συμβουλίων των τραπεζών, βεβαίως, αδυνατούν να καταλάβουν τι σημαίνει ύπαιθρος, τι σημαίνει περιφέρεια, τι σημαίνει για έναν ηλικιωμένο να μην μπορεί να πραγματοποιήσει βασικές τραπεζικές συναλλαγές.

Θα περίμενε κανείς ότι κάποιος από την κυβέρνηση, κάποιος από τους βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, θα εξηγούσε σε όλους αυτούς τι συνεπάγεται ο καταστροφικός σχεδιασμός τους.

Αντ’ αυτού οι κάτοικοι των Γαργαλιάνων, εκτός από την κυνική απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας, είδαν και τους πολιτικούς παράγοντες της συμπολίτευσης να τους γυρνούν την πλάτη.

Ενώνουμε τη φωνή μας με εκείνους που διαμαρτύρονται και ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς.

Σημειώνουμε ότι θύματα των ίδιων αποφάσεων είναι και οι απλοί εργαζόμενοι στις συστημικές τράπεζες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί τις άδικες αποφάσεις των Ιδρυμάτων που εργάζονται, χωρίς να έχουν καμία προστασία από τις κυβερνήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages