ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η 20ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η 20ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


 Ο 20 ετών πατέρας, Αλβανικής καταγωγής και η μητέρα Ελληνικής καταγωγής, επίσης 20 ετών, κατέθεσαν για αρκετές ώρες στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας. Οι ανακριτές  άρχισαν να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα καθώς και εκείνο της κακοποίησης, αφού τα σημάδια στο κορμί του παιδιού ήταν εμφανή. Ο πατέρας συνελήφθη πρώτος με την κατηγορία περί ενδοοικογενειακής βίας, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και του νόμου περι ναρκωτικών και όπλων, αφού μετά από έρευνα στην οικία του ζεύγους που βρίσκεται σε χωρίο της Τριφυλίας βρέθηκε ένα φυτό κάνναβης, ένα πιστόλι και φυσίγγια.  Σε βάρος της μητέρας  που επίσης συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων. Σήμερα το πρωί οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιων των εισαγγελικών Αρχών της Κυπαρισσίας.

Η ανάκρισή τους στις Εισαγγελικές αρχές της Κυπαρισσίας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με την μητέρα να αφήνεται ελεύθερη και τον πατέρα να παίρνει προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί και να αρνείται τις κατηγορίες περί απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και εκείνην της ενδοοικογενειακής βίας, και, να αναφέρει πως προξένησε τις κακώσεις άθελά του στην προσπάθεια να συνεφέρει το παιδί.

Το μόλις τεσσάρων μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας καθώς είχε σπασμούς και  διακομίσθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου μετά από εξετάσεις οι γιατροί  διαπίστωσαν την κρισιμότητα της κατάστασής του και αποφάσισαν πως πρέπει να διασωληνωθεί και να νοσηλευθεί σε Νοσοκομείο της Αττικής.

Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” σε σοβαρή κατάσταση με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή. Για το περιστατικό ενημερώθηκε από το Νοσοκομείο η Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages