ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ


 Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποίησε ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων το βράδυ της Κυριακής στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, με μοναδικό θέμα το δρόμο Γαργαλιάνοι – Φιλιατρά.

Θυμίζεται πως ο Α.Σ. Γαργαλιάνων τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου προέβη σε δημόσια παρέμβαση για το θέμα του έργου «Βελτίωση της Εθνικής Οδού “Κυπαρισσία – Φιλιατρά – Πύλος – Μεθώνη”, τμήμα “Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι” — Οδοφωτισμός ισόπεδων κόμβων τμημάτων “Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι” και “Γαργαλιάνοι – Ρωμανός”» δημοσιεύοντας επιστολή με σοβαρά ερωτήματα την οποία απέστειλε στις 13 Σεπτεμβρίου σε αντιπεριφερειάρχες και ανάδοχο εταιρεία.

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Ασημάκης Ντεμερούκας ξεκινώντας την τοποθέτησή του τόνισε ότι ο σύλλογος δεν είναι ενάντια στο έργο, ωστόσο δεν θα πρέπει να θίγονται τα συμφέροντα των παραγωγών της περιοχής. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις 7 θέσεις του συλλόγου σχετικά με το έργο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα θέματα ασφάλειας, στο πως θα μπορέσουν οι παραγωγοί να προσεγγίσουν τις περιουσίες τους, ενώ αναφορά έκανε για την ύπαρξη ή όχι υδραυλικής μελέτης για το έργο, για τα αρδευτικά δίκτυα της περιοχής στα σημεία που γίνονται οι παρεμβάσεις, καθώς και για τη βιομάζα των ξύλων που έχουν κοπεί έως τώρα. Κλείνοντας επεσήμανε το γεγονός ότι υπάρχει κακή προϊστορία με τον δρόμο Γαργαλιάνοι – Ρωμανός.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Σωτήρης Κούρτης από την πλευρά του είπε ότι η προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση ήταν πολύ μικρή για το μέγεθος του προβλήματος, τονίζοντας πως αυτό που ζητά ο σύλλογος ειναι υπέρ στο να γίνει ένα σωστό έργο. Όπως είπε, κανείς από την Περιφέρεια δεν έχει απαντήσει έως τώρα στην επιστολή του συλλόγου, θέτοντας το ερώτημα αν το έργο θα ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος. Mε πληροφορίες από το gargalianoionline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages