ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Ενημερωτική επιστολή του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη, δημοσιεύθηκε χθες και ώρα 4.06 μ.μ. στο facebook σχετικά με τις απουσίες του και τις απουσίες δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Τριφυλίας. 
 Στη χθεσινή ενημερωτική επιστολή του κ. Λεβεντάκη αναγράφεται: «Κατά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις του Δήμου Τριφυλίας (πλην αυτής της οποίας ηγείται ο κ. Σαράντος Κουκούμης), κατόπιν “αγαστής” συνεργασίας τους επέλεξαν την αποχώρησή τους από το Δ.Σ. πριν ακόμα παρθούν οι παρουσίες. Ο
ι προσυνεννοήσεις, για την επικείμενη αποχώρηση, ήταν έντονες και, φυσικά, ορατές από τους πάντες. Αιτία για τη χθεσινή τους αποχώρηση στάθηκε δήθεν η απουσία του δημάρχου, από τη συνεδρίαση, παρόλο που γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο δήμαρχος δεν έχει ψήφο και η παρουσία του στο Δ.Σ. δεν είναι υποχρεωτική. Και “εγκαλούν” το δήμαρχο για την απουσία του αυτοί οι ίδιοι που, σε αρκετά Δημοτικά Συμβούλια, προσυνεννοούνται για τη δημιουργία έλλειψης απαρτίας, με όσα αυτή συνεπάγεται. Είναι δε χαρακτηριστική η περίπτωση συγκεκριμένου δημοτικού συμβούλου, ο οποίος (πριν από κάθε Δ.Σ.) περιφέρεται γύρω από το δημαρχείο, προκειμένου να “εξασφαλίσει” την πολυπόθητη αυτή μη ύπαρξη απαρτίας. Να υπενθυμίσω σε όλους εσάς, τις κύριες και κυρίους της αντιπολίτευσης, που προσπαθείτε με κάθε “θεμιτό” ή αθέμιτο τρόπο να παρεμποδίσετε το έργο της Δημοτικής Αρχής, πως λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Έχετε αποδείξει, στους πάντες, πως το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η στασιμότητα και η οπισθοδρόμηση του Δήμου Τριφυλίας και όχι αν τα έργα προχωρούν, αν τα αυτοκίνητα έχουν καύσιμα ή αν ο Δήμος μπορεί να προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα υλικά και εφόδια. Έχετε κάνει “σημαία” σας ένα στρεβλό αυτοδιοικητικό νόμο, τον οποίο χρησιμοποιείτε, προκειμένου να ασκήσετε μικροπολιτική και να ικανοποιήσετε τα όποια και όσα συμφέροντά σας και όχι για το καλό του Δήμου και των συμπολιτών σας. 
Ο λαός, όμως, της Τριφυλίας, εκτός του ότι μπορεί και βλέπει τα έργα που πραγματοποιούμε, όπως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, έχει και κάποιο άλλο προσόν, που ονομάζεται αλάθητο κριτήριο. Και φυσικά, δεν ξεχνά… Γι’ αυτό και στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα δώσει την απάντηση που πρέπει, σε όσους βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από την Τριφυλία. Για του λόγου το αληθές, σας γνωρίζουμε ότι στα οκτώ από τα τριάντα τέσσερα (34) μέχρι σήμερα και για το τρέχον έτος 2022, Δημοτικά Συμβούλια, δεν υπήρξε απαρτία. 
Και στη συνέχεια, σας παραθέτουμε πίνακα με τις απουσίες ενός εκάστου των συμβούλων της αντιπολίτευσης, στα (34) συνολικά αυτά Δ.Σ. Τσίγγανος Παναγιώτης (32). Τσακανίκας Γεώργιος (30). Πανουσοπούλου Μαρία (22). Καμπύλη-Ανδρινοπούλου Μαγδαληνή (17). Αδρακτάς Ιωάννης (16). Ανδρινόπουλος Ευστάθιος (16). Κατσίβελας Παναγιώτης (15). Δριμής Δημήτριος (14). Κοροβίλας Ευάγγελος (14). Παρασκευόπουλος Ιωάννης (14). Παναγιωτοπούλου Χάιδω (13). Αλευράς Παναγιώτης (12). Καναλουπίτης Χαράλαμπος (12). Κατσούλας Ιωάννης (12). Αλεξοπούλου Σταματία (11). Αντωνόπουλος Θεόδωρος (11). Τσαφαράς Παναγιώτης (10). Μερκούρης Ιωάννης (9). Και τα συμπεράσματα, δικά σας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages