ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ


 Η ΔΑΟΚ Τριφυλίας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ο Παμμεσσηνιακός Σύνδεσμος Ελαιοτριβέων και το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας, διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: 


«ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ»


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18.30 στην Κυπαρισσία στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος». 


Η πρώτη θεματική ενότητα αφορά την "Επιμόλυνση στην ελαιοσυγκομιδή " με ομιλητή τον κύριο Αντώνη Παρασκευόπουλο, Γεωπόνος, Διευθυντή ΔΑΟΚ Τριφυλίας.

 

Επιβεβαίωση των ορθών πρακτικών, μέσω αποτελεσμάτων χημικών αναλύσεων, θα πραγματοποιήσει ο κύριος Νίκος Αθανασόπουλος, Πρόεδρος της Ομάδας παραγωγών «Ελαιώνας» με έδρα τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

 

Η δεύτερη θεματική ενότητα αφορά την  «Επιμόλυνση στην ελαιοποίηση - Πρακτικές αντιμετώπισης στο ελαιοτριβείο (Οδηγός για τα σημεία παρέμβασης των ελαιοτριβέων) - Περιγραφή και ανάλυση αποτελεσμάτων των χημικών αναλύσεων για τους υδρογονάνθρακες στο ελαιόλαδο», με ομιλητή τον κύριο Νίκο Κουτσούκο, Χημικό, Πρόεδρο του Σχολείου Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας. 


ΔΑΟΚ Τριφυλίας, Τ: 2761023320

Επιμελητήριο Μεσσηνίας,T:2721062200

Παμμεσσηνιακός  Σύνδεσμος Ελαιοτριβείων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages