ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΡΕΦΟΥΣ ΑΠΟ 20ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΡΕΦΟΥΣ ΑΠΟ 20ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 


Σοκ στη Τριφυλία προκάλεσε η είδηση της κακοποίησης ενός βρέφους που βρίσκεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” στην Αθήνα. Το μόλις τεσσάρων μηνών βρέφος μεταφέρθηκε από τους γονείς του το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας και άμεσα διακομίσθηκε στο Γ.Ν. Καλαμάτας. Εκεί οι γιατροί το εξέτασαν διαπιστώνοντας την κρισιμότητα της κατάστασής του με το βρέφος να φέρει σημάδια κακοποίησης.

Άμεσα μεταφέρθηκε στην Αθήνα και στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” όπου και νοσηλεύεται. Για το περιστατικό ενημερώθηκε από τους γιατρούς η Αστυνομία.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ

Ο 20ετών πατέρας Αλβανικής καταγωγής και η μητέρα ελληνικής καταγωγής επίσης 20 ετών εκλήθησαν από την Ασφάλεια Καλαμάτας να καταθέσουν.

Άμεσα άρχισαν να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα καθώς και εκείνο της κακοποίησης αφού τα σημάδια στο κορμί του παιδιού φαίνεται να έδειχναν κακοποίηση.

Ο πατέρας συνελήφθη με τις κατηγορίες περί  ενδοοικογενειακης βίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας και του νόμου περι ναρκωτικών και όπλων.

Στην οικία του ζευγαριού βρέθηκε ενα φυτό κάνναβης, ένα πιστόλι και φυσίγγια.

Η μητέρα του βρέφους συνελήφθη καθώς σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο  περί ναρκωτικών και όπλων.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο βρέφος (κορίτσι) προεκλήθησαν σοβαρές βλάβες και φέροντας συμπτώματα του συνδρόμου ανατάραξης. Πρόκειται για σοβαρή μορφή κακοποίησης που προκαλείται σε ένα βρέφος.

Εν προκειμένω και σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας ο πατέρας ο οποίος και συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου φρόντιζε το μωρό ενόσω η σύζυγός του εργαζόταν.

Το μωρό δεν σταματούσε να κλαίει ωθώντας τον 20χρονο να το κουνήσει έντονα μπρος-πίσω, καθώς το μωρό είναι μόλις 4μηνών δεν έχει αναπτύξει τη δυνατότητα να στηρίζει ακόμα το κεφάλι του με αποτέλεσμα να προκληθεί η σοβαρή κακοποίησή του.

ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Αστυνομία. Ο 20χρονος πατέρας κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας καθώς σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία. Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων των εισαγγελικών Αρχών της Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages