ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ





ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑΣ από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας απολογούνται ο 20χρονος για την κακοποίηση βρέφους στην ΤΡΙΦΥΛΊΑ με βαριές κατηγορίες μαζί με την 20χρνη επίσης σύζυγό του από την περιοχή..
Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, παραμένει διασωληνωμένο, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» το κοριτσάκι 4 μηνών από τη Μεσσηνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του μικρού κοριτσιού είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του από τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα του. 
 Την ίδια ώρα, με την υπόθεση ασχολούνται και οι αστυνομικές αρχές καθώς όπως ομολόγησε ο πατέρας ήταν αυτός που ευθύνεται για την κατάσταση της υγείας του παιδιού. Μάλιστα, ο 20χρονος αλλοδαπός κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, καθώς έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παραβάσεις νόμου περι ναρκωτικών. Παράλληλα σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ένα πιστόλι και φυσίγγια.
KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/j4f427W1lTk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages