ΑΕ ΑΒΙΑΣ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 1-4. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ με νίκη το 2022! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

ΑΕ ΑΒΙΑΣ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 1-4. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ με νίκη το 2022!

 


Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από το γήπεδο του Κάμπου ο ΑΟ Κυπαρισσίας που επικράτησε με 4-1 της ΑΕ Αβίας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής.

Ο ΑΟΚ πέτυχε ακόμα μία νίκη, παραμένει στο κυνήγι της πρώτης θέσης και έκλεισε θετικά την χρονιά. Από την άλλη, η Αβία προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε, μείωσε προσωρινά σε 1-2 αλλά η αποβολή που είχε έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Στο 18′ ο Χ. Μπουτσικάκης άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 28′ ο Μπακατσέλος έγραψε το 0-2 για την ομάδα του.

Στο 35′ ο Ξυνός μείωσε σε 1-2 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους αποβλήθηκε ο σκόρερ της Αβίας με 2η κίτρινη κάρτα, καθώς όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνος καθυστέρησε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Οι άνθρωποι της Αβίας διαμαρτυρήθηκαν για αυτή την απόφαση καθώς υποστήριξαν ότι ο παίκτης ήταν εντός αγωνιστικού χώρου αλλά στο πλάι και δεν φαινόταν. Όπως και να έχει η απόφαση δεν άλλαξε και έτσι ήρθε η αποβολή.

Στο 73′ ο Μπακατσέλος και πάλι έκανε το 1-3.

Στο 79′ ο Π. Μπουτσικάκης χρίστηκε σκόρερ για το τελικό 1-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος με βοηθούς τους Γιαλλικάρη και Μπασιλάρη.

ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Νιάρχος, Σινάι (68′ Κλείδωνας), Γεωργίκος, Λυκουρέζος, Α. Καρδάσης (80′ Δ. Μητσέας), Αποστολίδης 968′ Χούτος) Κ. Κορμπής (61′ Αλντέσκου), Ε. Τσουλάκος, Πανταζής, Δ. Τσουλάκος (61′ Πουλής), Ξυνός.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Ζαφείρης (68’ Μπούρας), Γεωργιόπουλος, Π. Μπουτσικάκης, Δημάκης, Σπυρόπουλος, Κατσιώλης, Κωνσταντόπουλος, Μπακατσέλος, Χ. Μπουτσικάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages