ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΜΕ ΣΑΚΙΑ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΜΕ ΣΑΚΙΑ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ παρουσιάζονται στην Τριφυλία οι κλοπές με σακιά ελαιοκάρπο με περιστατικά ορισμένες φορές να καταγγέλλονται στις αρχές, ενώ άλλες φορές οι παραγωγοί προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν.
Αυτή την φορά πιάστηκε από τις αρχές μετά από καταγγελία ένας νεαρός 34χρονος αλλοδαπός Αλβανός ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης διότι αφαίρεσε 15 τσουβάλια με ελιές από αγρόκτημα στο Λαγκούβαρδο των Γαργαλιάνων. 
 Ο δράστης συνελήφθη μετά από την παρατηρητικότητα αγρότη από διπλανό ελαιοπερίβολο όταν φόρτωνε τα κλοπιμαία σακιά σε Ι.Χ. αυτοκίνητο!  Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο εργάτης ήταν απασχολούμενος με την συγκομιδή ελαιοκάρπου στο χωράφι ενώ οι αστυνομικοί του Α.Τ. Γαργαλιάνων όπως ήταν φυσικό κατάσχεσαν τόσο τα σακιά όσο και το Ι.Χ που χρησιμοποιήθηκε για την κλοπή ενώ ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ανάλογο περιστατικό σημειώνεται ότι είχε παρουσιαστεί προ ημερών στην περιοχή των Φιλιατρών ενώ συνήθως τα περιστατικά όπως τονίσαμε δεν καταγγέλλονται στις αρχές όπως παλιά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages