ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


 
Συνάντηση πραγματοποίησαν στο Ρίπεσι την Παρασκευή 16/12/22 οι πρόεδροι του Δήμου Τριφυλίας ( Συντονιστική επιτροπή) με τον Πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτη Ι. Λύρα, που είναι και Πρόεδρος της ένωσης Προέδρων Κοινοτήτων Μεσσηνίας και μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων Ελλάδας.

Πρώτα μας ενημέρωσε για το θεσμικό πλαίσιο των Κοινοτήτων και τα καινούρια νομοθετήματα που προωθεί η κυβέρνηση για τη λειτουργία των Κοινοτήτων και για τον τρόπο εκλογής των Προέδρων και Κοινοτικών συμβούλων.
Κατόπιν, αφού χαιρέτησε την κίνησή μας, μας ενημέρωσε για το Πανελλαδικό Δίκτυο Κοινοτήτων, τη λειτουργία του, τις διεκδικήσεις και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στην ΚΕΔΕ με τα αιτήματα των Κοινοτήτων.
Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν επικοδομητική αφού ακούστηκαν γνώμες και απόψεις των Προέδρων που πήγαζαν α
πό την εμπειρία τους στην άσκηση των καθηκόντων τους.
Κατά γενική ομολογία, για άλλη μια φορά, συμφωνήθηκε ότι τα προβλήματα των κοινοτήτων είναι κοινά, ανεξαρτήτως του μεγέθους τους .
Το νέο μας ραντεβού δόθηκε στην Κυπαρισσία,
στην συνάντηση που θα διοργανώσει η Συντονιστική επιτροπή Προέδρων Τριφυλίας με τους Προέδρους και κοινοτικούς Συμβούλους της δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας, στην προσπάθεια διεύρυνσης της κίνησης μας.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε δημόσια τον συνάδελφο Παναγιώτη Λύρα που επισκέφτηκε το Δήμο μας με σκοπό να μας ενημερώσει!

Συντονιστική επιτροπή
Προέδρων Δήμου Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages