ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ – 61χρονος εκπαιδευτικός κατηγορείται για ασέλγεια της 12χρονης κόρης του - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ – 61χρονος εκπαιδευτικός κατηγορείται για ασέλγεια της 12χρονης κόρης του


Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία η είδηση περί ασέλγειας σε βάρος μιας 12χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα! Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης, είναι κάτοικος γειτονικού νομού με καταγωγή από την περιοχή, και επισκέφθηκε την Καλαμάτα μαζί με την κόρη του για τις γιορτές. Το συμβάν έλαβε χώρα το προηγούμενο 24ωρο όταν σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας, διερχόμενο άτομο παρατήρησε τη συμπεριφορά του πατέρα και την πατρική του αγκαλιά προς την 12χρονη. 
Σύμφωνα με το άτομο αυτό η συμπεριφορά του 61χρονου φάνηκε ύποπτη και αυτή ήταν που οδήγησε σε αυτή την εξέλιξη. Το άτομο ενημέρωσε άμεσα τις αρχές, με τον 61χρονο, εκπαιδευτικό στο επάγγελμα, να αρνείται τις κατηγορίες. Ο άνδρας κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου καθώς και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών. Συνελήφθη χθες και κρατείται στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages