ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΑΒ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΑΒ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ


Μαθήτριες και μαθητές, με τους εκπαιδευτικούς τους, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κυπαρισσίας ενημέρωσε πρόσφατα ο διασώστης και στέλεχος του Εκπαιδευτικού Τμήματος του ΕΚΑΒ Φιλιατρών, Δημήτρης Λαμπρόπουλος.
Το ΕΚΑΒ, ως αποκλειστικός δημόσιος φορέας παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, στο πλαίσιο του πανελλαδικού σχεδίου δράσης του Τμήματος Εκπαίδευσής του, διοργανώνει για 9η χρονιά και συγκεκριμένα από τις 12 έως και τις 19 Δεκεμβρίου την Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης & Πρόληψης, με κεντρικό μήνυμα: «ΕΚΑΒ be S.A.F.E.- Μια εβδομάδα μπορεί, κυριολεκτικά, να κρατήσει μια ΖΩΗ!». 
 Η «Πανελλήνια Εβδομάδα Εκπαίδευσης και Πρόληψης», που έχει πλέον θεσμοθετηθεί ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τους διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρων, τους νοσηλευτές και τους ιατρούς του ΕΚΑΒ που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σχετικά με την πρόληψη των ατυχημάτων και των τραυματισμών, αλλά και στην παροχή βασικών γνώσεων για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών των συνανθρώπων μας. Ο κ. Λαμπρόπουλος μίλησε στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για το ΕΚΑΒ και τις πρώτες βοήθειες, προκειμένου να αποκτήσουν βασικές γνώσεις. 
 Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages