Στην Οικονομική Επιτροπή η Δημοτική Οδοποιία Γαργαλιάνων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Στην Οικονομική Επιτροπή η Δημοτική Οδοποιία Γαργαλιάνων

 


Η λήψη απόφασης για τον καθορισμό όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Δημοτική Οδοποιία Γαργαλιάνων» θα συζητηθεί μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας την ερχόμενη Τρίτη 27 του μηνός.

Η συνεδρίαση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης και θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  1. Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2022 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)

  2. Τροποποίηση προϋπολογισμού της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ., οικ. έτους 2022 (έγκριση των αριθ. 85/2022, 89/2022 & 95/2022 αποφάσεων Δ.Σ. της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.)

  3. Καθορισμός όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια Η/Υ, Εκτυπωτών, Tablets για την χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet, Συστήματος διαχείρισης επισκεπτών & tablets μέσω των οποίων θα διατίθεται εφαρμογή για την υπογραφή εγγράφων από τους εξυπηρετούμενους πολίτες καθώς και Εφαρμογή Αξιολόγησης από αυτούς των παρεχόμενων υπηρεσιών, για τις ανάγκες των ΚΕΠ του Δήμου Τριφυλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του έργου: «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΕΠ», σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0

  4. Αποδοχή επιχορήγησης, ποσού 71.406,00€, στο Δήμο Τριφυλίας, από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Δήμου, λόγω της επιβάρυνσης του προϋπολογισμού του από την αύξηση του ενεργειακού κόστους.

  5. Αποδοχή κατανομής, ποσού 61.270,00€, στο Δήμο Τριφυλίας, από το λογαριασμό του Υπουργείο Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τίτλο «Έσοδα άρθρου 9 Ν.2880/2001 – Τέλη Διαφήμισης»

  6. Λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής οφειλών του αποβιώσαντος Ιωαννίδη Φωτίου

  7. Λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής οφειλών της αποβιώσασας Κατσούλα Τριφυλίας

  8. Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας & Αξιολόγησης Προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Δημοτική Οδοποιία Γαργαλιάνων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages