Υπογειοποίηση δικτύου ομβρίων υδάτων Γαργαλιάνων από τον Δήμο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Υπογειοποίηση δικτύου ομβρίων υδάτων Γαργαλιάνων από τον Δήμο

«Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για την υπογειοποίηση του δικτύου ομβρίων υδάτων στην περιοχή πλησίον του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου-Λυκείου, της πόλης των Γαργαλιάνων, σε μια προσπάθεια “θωράκισης” της περιοχής, από τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα», αναγράφεται σε ενημερωτική επιστολή του δημάρχου Τριφυλίας, η οποία δημοσιεύθηκε, συνοδεία φωτογραφιών, χθες στο Facebook. 

 Στην επιστολή συμπληρώνεται: «Έχει μπει σε εφαρμογή συγκεκριμένο πλάνο για την επίλυση των προβλημάτων τα οποία κατά καιρούς έχουν παρατηρηθεί και η υπογειοποίηση του δικτύου γίνεται μετά την καταγραφή τους, με σκοπό να επιτευχθεί η ομαλή παροχετευτικότητα των αγωγών, μέσω των οποίων μεταφέρονται τα όμβρια ύδατα. Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου επιλύουμε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της πόλης των Γαργαλιάνων και κάνουμε πράξη άλλη μία προεκλογική μας δέσμευση. Με μεγάλη φροντίδα, πολλή δουλειά και, φυσικά, αγάπη για τον τόπο μας, αλλάζουμε αυτόν τον τόπο. Και συνεχίζουμε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages