ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ 5,2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΙΑ-ΣΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ 5,2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΙΑ-ΣΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ


 Την πράξη επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, κ. Γιάννης Λάγγης, κάνοντας λόγο για σημαντική ποσότητα ελαιολάδου η οποία πωλήθηκε. Το συγκεκριμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο φετινής εσοδείας έπιασε 5,15 ευρώ το κιλό και κατέληξε σε Ελληνική εταιρεία εμπορίας ελαιολάδου. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως προορίζεται για εξαγωγή.
Πάντως όπως έχουμε αναφέρει στο kyparissianews.com η τιμή για την Τριφυλία κυμαίνεται σταθερά κοντά στα 5 ευρώ που ικανοποιεί τους παραγωγούς μας.

Με 5,20 παίρνει το ελαιοτριβείο Χελιώτη

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε το ελαιοτριβείο Χελιώτη, θα πληρώνει το ελαιόλαδο στους παραγωγούς με τιμή 5,20 ευρώ το κιλό και το ελαιόλαδο από Καλαμών 4,70 ευρώ το κιλό. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οι τιμές αυτές ισχύουν έως τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος.

Μέχρι 5,20 και στην Κρήτη το ελαιόλαδο

Την ίδια ώρα στην Κρήτη οι τιμές παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, με ανώτερη τιμή τα 5,20 ευρώ το κιλό του Συνεταιρισμού Κριτσάς.

Οι πράξεις αυτές καταδεικνύουν τη δυναμική του προϊόντος, ακόμα και σε μια χρονική περίοδο, που θεωρητικά λόγω γιορτών παραδοσιακά το εμπορικό ενδιαφέρον ατονεί, όπερ σημαίνει ότι από το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, μπαίνουν με προοπτική στην αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages