Προσωρινός ανάδοχος για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Γαργαλιάνων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Προσωρινός ανάδοχος για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Γαργαλιάνων

 


Προσωρινός ανάδοχος για το έργο «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Γαργαλιάνων» αναδείχθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας η εταιρεία «AVATON SIORIS CONSTRUCTIONS». Έβδομο θέμα της συνεδρίασης της Ο.Ε. ήταν η «Έγκριση Πρακτικού I του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού “Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Γαργαλιάνων”».

Στον ανοικτό, μειοδοτικό, ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την υλοποίηση του ως άνω έργου έλαβαν μέρος δύο οικονομικοί φορείς, η ARKITON ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με δ.τ. ARKITON Α.Ε. προσφέροντας ποσοστό έκπτωσης 2,04% και η «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΙΩΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» με δ.τ. «AVATON SIORIS CONSTRUCTIONS» προσφέροντας ποσοστό έκπτωσης 9,02%.

Η Επιτροπή Διαγωνισμού σύνταξε το από 16/12/2022 Πρακτικό Ι και το υπέβαλε προς έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή. Σύμφωνα με αυτό, αναδείχθηκε ως προσωρινός ανάδοχος του έργου “Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Γαργαλιάνων”, ο οικονομικός φορέας «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΙΩΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» με δ.τ. «AVATON SIORIS CONSTRUCTIONS», με μέσο ποσοστό έκπτωσης 9,02%, επί του προϋπολογισμού της μελέτης.

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages