ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


 Αυξημένο ενδιαφέρον παρατηρήθηκε τόσο στην Κυπαρισσία όσο και στα Φιλιατρά στάδιο εκλογικά κέντρα του ΣυΡιζΑ για την εκλογή νέου αρχηγού σύμφωνα με το καταστατικό του πολιτικού φορέα.

Στην Κυπαρισσία οι εκλογές αυτή την φορά πραγματοποιήθηκαν στο εργατικό κέντρο της Κυπαρισσίας όπου το ενδιαφέρον κορυφώθηκε με την εγγραφή δεκάδων νέων μελών, συμμετέχοντες ανοιχτά στις διαδικασίες του πολιτικού φορέα. 


Οι πολίτες και τα ήδη μέλη του φορέα ήταν επαρκώς  ενημερωμένοι για την διαδικασία ενώ όπως δείχνουν όλα θα ακολουθήσει δεύτερος γύρος την επόμενη Κυριακή. Στελέχη του ΣυΡιζΑ μιλώντας στο kyparissianews.com εξέφρασαν την συγκρατημένη αισιοδοξία για την αλλαγή πλεύσης και νέας πορείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με εξωστρέφεια έχοντας στο επίκεντρο τον ίδιο τον πολίτη. Ίδια εικόνα και στα Φιλιατρά όπου υπήρχε ενδιαφέρον γράφεις νέων μελών σύμφωνα με την εφορευτική επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages