Υποψήφιοι του συνδυασμού “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια”: “Στην Τριφυλία δεν υπάρχουν αδελφοκτόνες πόλεις και χωριά” - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Υποψήφιοι του συνδυασμού “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια”: “Στην Τριφυλία δεν υπάρχουν αδελφοκτόνες πόλεις και χωριά”

 


“Οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια” των κοινοτήτων Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων, συναντηθήκαμε σήμερα 21-9-23 στο ξεκίνημα μιας αρχής συναντήσεων και συνεργασιών στους Γαργαλιάνους για το μέλλον του τόπου μας”, αναφέρει δελτίο Τύπου του συνδυασμού της υποψήφιας δημάρχου Τριφυλίας Χάιδως Παναγιωτοπούλου.

Σε κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε, αναφέρονται τα κάτωθι:

“Στην Τριφυλία δεν υπάρχουν αδελφοκτόνες πόλεις και χωριά”

Φίλοι συμπολίτες μας, συνταξιδιώτες στο κοινό μας όραμα για το μεγαλείο της Τριφυλίας μας. Στέλνουμε εδώ από την όμορφη πόλη των Γαργαλιάνων το μεγάλο ΜΗΝΥΜΑ σε όλους τους συνυποψήφιους των Κοινοτήτων και των παραμελημένων χωριών της Τριφυλίας μας. Την ενότητα της συμμετοχής, της συμπόνοιας και της αλληλεγγύης για να έρθουν καλύτερες ημέρες για τον τόπο μας.
Με το σύνθημα ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ’’ το όραμα της επικεφαλής του συνδυασμού μας Χάιδως Παναγιωτοπούλου, για μια περήφανη Τριφυλία μέσα από την συμμετοχή όλων μας και την ανάληψη ευθυνών, από την μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στα τοπικά συμβούλια και τους Προέδρους των χωριών μας, στη νέα Δημοτική Αρχή, είναι ο πρωταρχικός παράγοντας για το μέλλον του τόπου μας.
Δεν μας χωρίζει τίποτα, μας ενώνει η μοίρα για το κοινό μας μέλλον. Βρεθήκαμε μαζί και γίναμε μια οικογένεια, μεγαλουργήσαμε μαζί. Ήρθε η μεγάλη στιγμή με την συνεργασία όλων μας να ενώσουμε τις πόλεις και τα χωριά μας, να σμίξουμε τις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας, σε κοινούς αγώνες με στόχο να φέρουμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει. Η εποχή της απαξίωσης τελείωσε.
Δεν υπάρχουν αδελφοκτόνες πόλεις και χωριά. Όλοι πονεμένοι και αδικημένοι νοιώθουν από την εγκατάλειψη, τον μαρασμό και την μιζέρια. Δεν μας χωρίζει τίποτα μας ενώνει η μοίρα για το κοινό μας μέλλον.
Ένας κοιμισμένος γίγαντας, ο δεύτερος πιο παραγωγικός Δήμος της πατρίδας μας είναι ο τόπος μας. Ήρθε η στιγμή με την συμμετοχή μας να τον ξυπνήσουμε. Ήρθε η στιγμή να ξεφύγουμε από τους ψευτοεπιστήμονες των συνειδήσεων, να αποδεχόμαστε συνεχώς μια ψεύτικη εικονική πραγματικότητα που συνεχώς προσπαθούν να μας παρουσιάσουν.
Οι ευθύνες είναι όλων μας, οι επιλογές δικές μας. Η ζωή μας εξαρτάται από τις πράξεις μας. Όλα γύρω μας αλλάζουν, αν δεν αλλάξουμε και εμείς, πως θα αλλάξει ο τόπος μας; Είμαστε ο συνδιασμός της αλλαγής, της προόδου, του πολιτισμού, των οραμάτων, των αρχών και θεσμών.
Ήρθε η στιγμή να αγωνιστούμε για το καλό του τόπου μας, το δικό μας και των παιδιών μας. Να επιστρέψουν στον τόπο τους, αναγεννώντας τους.
‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ’’ να πάμε να κάνουμε την ‘’ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ’’ γιατί το αξίζει. Αξίζει σε όλους μας, αξίζει για την ιστορία της.
Κάποιοι γεννιούνται διαφορετικοί, ξεχωριστοί, φάροι και οδηγοί της ζωής. Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου είναι μια ξεχωριστή, μια ικανή και τίμια γυναίκα, μια αγωνίστρια με πάθος, με οράματα και αγάπη για τον τόπο μας. Με ξάστερη ματιά με καθαρή και μεστή φωνή αλήθειας. Δεν έχει πάθος με την εξουσία, έχει πάθος για τον τόπο μας. Μην χάσουμε αυτή την ιστορική στιγμή.
Μια γροθιά όλοι μας, για μια Τριφυλία δυνατή και ενωμένη, γιατί η Τριφυλία μας είναι τόπος να δημιουργείς, να ευημερείς, είναι ο τόπος να ζεις. Είναι ο δικός μας τόπος.
Με ενωτικούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages