Υπεγράφη σύμβαση με ανάδοχο για το παρκέ στο κλειστό γήπεδο Γαργαλιάνων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Υπεγράφη σύμβαση με ανάδοχο για το παρκέ στο κλειστό γήπεδο Γαργαλιάνων


 Υπογράφηκε την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον ανάδοχο η σύμβαση για την προμήθεια ξύλινου αθλητικού δαπέδου (παρκέ) στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαργαλιάνων, με προϋπολογισμό 37.200 €.

Το έργο θα εκτελεστεί αφού υλοποιηθεί η εργασία προετοιμασίας του υφιστάμενου δαπέδου, προκειμένου να εγκατασταθεί νέο ξύλινο δαπέδο / παρκέ, σύμφωνα με τις επίσημες Τεχνικές Απαιτήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που αφορούν τον Εξοπλισμό Κλειστών Αθλητικών Εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα το “ΜΟΝΙΜΟ ΞΥΛΙΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ”.

Η επιφάνεια εγκατάστασης του παρκέ έχει 15 m πλάτος και 28 m μήκος, ενώ μαζί με τις περιμετρικές λωρίδες ασφαλείας, η επιφάνεια που θα επιστρωθεί ανέρχεται στα 18,10 m Χ 32,00 m = 579,20 m2.

Η σύμβαση προβλέπεται να ολοκληρωθεί (χρόνος παράδοσης των υλικών) εντός προθεσμίας τρεις (3) ημερολογιακών μηνών και αρχίζει από την ημέρα ανάρτησης του συμφωνητικού στο ΚΗΜΔΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages