Διπλή μεσημεριανή συνεδρίαση για παρατάσεις έργων στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Διπλή μεσημεριανή συνεδρίαση για παρατάσεις έργων στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

 


Διπλή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Στην πρώτη συνεδρίαση, στις 12.30 το μεσημέρι, τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: Χορήγηση 2ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Δημοτική οδοποιία ΔΕ Αυλώνας». Έγκριση εκσκαφής και χρήσης υπεδάφους για τη διέλευση δικτύων ηλεκτρονικής επικοινωνίας στην Κοινότητα Καλού Νερού του Δήμου Τριφυλίας. Χορήγηση παράτασης σε συνέχεια της οριακής προθεσμίας κατόπιν αιτήματος του αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών. Έγκριση της αριθ.3/2023 ΑΔΣ της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα «Γ’ κατανομή έτους 2023 χρηματοδότησης ποσού 51.200 ευρώ για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου οικονομικού έτους 2023. Έγκριση δαπάνης εκ νέου για την εκτέλεση του έργου «Διαπλάτυνση της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Φιλιατρά – παραλλαγή δικτύου ΔΕΗ».

Στη δεύτερη συνεδρίαση, που έχει προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι, τα θέματα προς συζήτηση είναι: Χορήγηση 5ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων Φιλιατρών (καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του)». Χορήγηση 1ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης που αφορά την πράξη με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδού Μουριατάδα – Μεμί». Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας έτους 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages