ΓΑΛΑΖΙΕΣ..αποστάσεις βουλευτών και Νίκα για το κυβερνητικό...προεκλογικό "χρίσμα" στη Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΑΛΑΖΙΕΣ..αποστάσεις βουλευτών και Νίκα για το κυβερνητικό...προεκλογικό "χρίσμα" στη Τριφυλία


 ΑΡΧΙΣΑΝ τα..γαλάζια όργανα με επίκεντρο αυτή τη φορά την Τριφυλία καθώς οι γαλάζιοι άρχοντες δηλώνουν ότι η Ν.Δ. στηρίζει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τον Δημήτρη Πτωχό και στους δήμους της  Μεσσηνίας δεν έχει δώσει στήριξη. Αυτό επεσήμαναν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στο νομό, χθες στη Μεσσήνη, σε δηλώσεις – απαντήσεις τους σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας από τη μονή Βουλκάνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Γιάννης Λαμπρόπουλος που εκτός μικροφώνου είπε ότι “κάποιοι τρώνε και πίνουν με τους Τατούληδες”, σε δήλωσή του στην εφημερίδα “Ελευθερία” παρατήρησε πως “αυτό που έγινε προχθές στην Κυπαρισσία ήταν εκτός κομματικής γραμμής και διχάζει τις τοπικές κοινωνίες”, αναφερόμενος στην παρουσία του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και διευθυντή του Γραφείου πρωθυπουργού Γιάννη Μπρατάκου, του γενικού διευθυντή της Ν.Δ. Γιάννη Σμυρλή καιτου υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου ρης υποψηφίας δημάρχου Τριφυλίας Χάιδως Παναγιωτοπούλου.

Ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν στηρίζει τον Δημήτρη Πτωχό, δήλωσε ότι “εγώ είμαι βουλευτής της Ν.Δ. και το ερώτημά σου περιττεύει”. Στη διευκρινιστική ερώτηση του δημοσιογράφου ότι δεν ήταν προχθές στην επίσκεψη του κλιμακίου της Ν.Δ. με τον Γ. Μπρατάκο, τον Γ. Σμυρλή και τον Ν. Χαρδαλιά στο προεκλογικό κέντρο του υποψηφίου περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού στην Καλαμάτα (όπως ήταν οι άλλοι δύο βουλευτές) απάντησε πως “είμαι παρών και να σταματήσετε να λέτε αυτές τις ανοησίες”. Αμέσως μετά κι εκτός μικροφώνου είπε ότι “κάποιοι τρώνε και πίνουν με τους Τατούληδες”. 

Ο κ. Λαμπρόπουλος παρατήρησε ότι “ο πρωθυπουργός την περασμένη Κυριακή σε ερώτηση που του υπέβαλε δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη,  απάντησε ότι η Ν.Δ. χρίσματα έχει δώσει στους 3 μεγάλους δήμους: Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά. Αυτό που έγινε προχθές στην Κυπαρισσία ήταν εκτός κομματικής γραμμής και διχάζει τις τοπικές κοινωνίες”.

Ο βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης ευχήθηκε “καλή επιτυχία στους υποψηφίους” και πρόσθεσε: “Σήμερα νομίζω ότι εδώ τους έχουμε δει όλους απ’ αυτούς. Να ευχηθούμε ειδικά σε αυτούς που στηρίζει η Ν.Δ., από τον πρώτο γύρο να έχουν την επιτυχία”. Απαντώντας σε ερωτήσεις, επιβεβαίωσε ότι “σαφέστατα” η Ν.Δ. στηρίζει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τον Δ. Πτωχό και για το αν έχουν δοθεί στηρίξεις σε δήμους απάντησε πως “νομίζω ότι έχουν βγει ανακοινώσεις”. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την εκτός μικροφώνου αναφορά του Γ. Λαμπρόπουλου γι’ αυτούς που “τρώνε και πίνουν με τους Τατούληδες”, απάντησε “ρωτήστε τον συνάδελφό μου”.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας πιο αιχμηρός ευχήθηκε να εκλεγούν “οι άξιοι και όχι οι φίλοι μας και οι συγγενείς μας” και παρατήρησε: “Να προσέξει ο κόσμος ιδιαίτερα σε αυτό, διότι έχουμε σοβαρά προβλήματα ως Πελοπόννησος”. με πληροφορίες από το elefhterionline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages