Κοκαΐνη και κλοπές στη Μεσσηνία – Συλλήψεις για συμμορίες στο Νομό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Κοκαΐνη και κλοπές στη Μεσσηνία – Συλλήψεις για συμμορίες στο Νομό


 Συνελήφθη, χθες (26.9.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν, χθες (26.9.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, -2- αλλοδαποί, ηλικίας 37 και 43 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε οι -2- αλλοδαποί, παρέμεναν παράνομα στη χώρα.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που έγινε την 21.9.2023, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών, ηλικίας 19 και 20 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία (1) περίπτωση κλοπής πορτοφολιού ημεδαπού, που έγινε την 11.9.2023, στη Μεσσήνη. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages