ΑΚΗΣ ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ: ΖΗΤΗΣΕ ΙΔΡΥΣΗ Δημοτικής Αστυνομίας με έδρα τα Φιλιατρά--«Το 2019 ο κ. Λεβεντάκης εξαπάτησε τους Φιλιατρινούς με ψέματα» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΚΗΣ ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ: ΖΗΤΗΣΕ ΙΔΡΥΣΗ Δημοτικής Αστυνομίας με έδρα τα Φιλιατρά--«Το 2019 ο κ. Λεβεντάκης εξαπάτησε τους Φιλιατρινούς με ψέματα»

 


Το εκλογικό του κέντρο στα Φιλιατρά εγκαινίασε το βράδυ της Δευτέρας ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης. Ο κ. Κατρίτσης στην ομιλία του πρότεινε την ίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας με έδρα τα Φιλιατρά, καυτηρίασε την απερχόμενη δημοτική αρχή, ενώ αναφέρθηκε στις προτεραιότητες για την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών.

Σε σχετική ενημέρωση από τον συνδυασμό «Τριφυλία Ενωμένοι» τονίζεται:

Την Ίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας με έδρα τα Φιλιατρά και αποκεντρωμένο τμήμα στο Κοπανάκι, πρότεινε ο υπ. Δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης στην ομιλία του – έπειτα από τον Αγιασμό του εκλογικού του κέντρου στα Φιλιατρά το βράδυ της Δευτέρας από ιερείς των Φιλιατρών – παρουσία πλήθους κόσμου που στηρίζει τον συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ».

Ο κ. Κατρίτσης αρχικά δήλωσε πως «Θρηνούμε, μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις, το χαμό πέντε μελών της Ελληνικής αποστολής στη Λιβύη» και «Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών» και αφού τήρησαν ενός λεπτό σιγή, αναφώνησε «ΑΘΑΝΑΤΟΙ».

Στην ομιλία του ο κ. Κατρίτσης ανέφερε όσα έταξε ο κ. Λεβεντάκης στους Φιλιατρινούς και πρόσθεσε: «Το 2019 κέρδισε με ψέματα. Σήμερα χάνει από την αλήθεια. Η κότα που έβαψε και πούλησε για παπαγάλο, στα τέσσερα χρόνια ξέβαψε». «Ο στόχος του συνδυασμού μας είναι να αποκαλυφθεί η διαχείριση Λεβεντάκη!» είπε και τόνισε: «Είναι ή δεν είναι αδιαφανής έως αμαρτωλή η διαχείριση Λεβεντάκη; Ξεπερνάνε τα 6 εκ. τα χρέη της ΔΕΥΑΤ; Είναι αλήθεια ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο έκανε παρέμβαση να σταματήσει τα ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ αλλιώς θα διατάξει κατασταλτικό έλεγχο; Είναι αλήθεια ότι σε κολλητό του φίλο εργολάβο χρωστάει 60.000 ευρώ για επεμβάσεις που έκανε στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών με εντολή του; Εκκρεμεί αγωγή σε βάρος του Δήμου; Όλα στο φως! Να δούμε ποια είναι η κότα και ποιος ο παπαγάλος! Οι μαγκιές εκεί που περνάνε. Όχι σ’ εμένα, κ. Λεβεντάκη. Εγώ λέγομαι ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ».Συμπλήρωσε ότι «Η απερχόμενη δημοτική Αρχή Λεβεντάκη επέδειξε ανικανότητα, ασέβεια και τραμπουκισμό στην ίδια του την πόλη, και φαυλότητα».

Δεσμεύτηκε ότι «Εμείς διεκδικούμε από τη νέα Περιφερειακή Αρχή τη χρηματοδότηση υλοποίησης της εναλλακτικής πρότασης για Ολοκληρωμένη Αστική Ανάπλαση στα Φιλιατρά». Επίσης, ανέφερε τις προτεραιότητες για την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών και έγινε παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» στη Δ.Ε. Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages