ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κυπαρισσίας με επίσκεψη του υφυπουργού Υγείας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κυπαρισσίας με επίσκεψη του υφυπουργού Υγείας

 


Η υποψήφια δήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου παραβρέθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, κατά την επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κ. Θεμιστοκλέους Μάριου, του Διοικητή της 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου κ. Καρβέλη Ιωάννη και της Γενικής γραμματέα των υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Βιλδιρίδη Λίλιαν – Βενετίας.

Σε ανακοίνωσή της σημειόνονται τα εξής:

Παρευρέθηκα σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στην επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κ. Θεμιστοκλέους Μάριου ,του Διοικητή της 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου κ. Καρβέλη Ιωάννη και της Γενικής γραμματέα των υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Βιλδιρίδη Λίλιαν – Βενετίας στη Νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας. 

Συζητήσαμε την αναβάθμιση και τη στελέχωση της Νοσηλευτικής μονάδας Κυπαρισσιας και των Κέντρων Υγείας Φιλιατρών και Γαργαλιάνων  με ιατρικό προσωπικό  καθώς επίσης και την υλικοτεχνική τους υποστήριξη.

Στη συζήτηση αναφέραμε οτι κίνητρο για την προσέλευση ιατρών είναι να κηρυχθεί ως άγονη και προβληματική περιοχή Α’ Κατηγορίας, λόγω κοινωνικών, γεωγραφικών και συγκοινωνιακών συνθηκών με ελκυστικά, διοικητικά, οικονομικά και επιστημονικά κίνητρα στους ιατρούς.

Αναφερθήκαμε επίσης ότι το υπάρχον κακό οδικό δίκτυο και η μεγάλη περιοχή που πραγματικά εξυπηρετεί το νοσοκομείο, από την Πύλο και το Costa Navarino έως την περιοχή της Ζαχάρως Ηλείας είναι λόγοι που καθιστούν τα αιτήματά μας εύλογα και δίκαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages