Τι δείχνουν τα νέα στοιχήματα για τις Περιφέρειες και την Πελοπόννησο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Τι δείχνουν τα νέα στοιχήματα για τις Περιφέρειες και την Πελοπόννησο

 


Καθώς δύο εβδομάδες περίπου απέμειναν για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και πυκνώνει η δράση των υποψηφίων ενδιαφέρον δείχνουν και οι στοιχηματικές αποδόσεις .

Όπως δείχνουν οι στοιχηματισμοί πάμε για ντέρμπι στην Πελοπόννησο μεταξύ του Πέτρου Τατούλη και του Δημήτρη Πτωχού με τον πρώην Περιφερειάρχη κύριο Τατούλη να δυεισδύει σε περισσότερες δεξαμενές των συδνδυασμών που θα μείνουν έξω, στο δεύτερο γύρο.
Επίσης ντέρμπι και στο Βόρειο Αιγαίο με τον νυν Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη να έχει απέναντί του τον Αλκιβιάδη Στεφανή.
Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Γιώργος Αμανατίδης δείχνει να εξελίσσεται σε φαβορί απέναντι στον νυν Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.
Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος απειλείται από την Χριστόδουλο Τοψίδη.
Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων η κυρία Κράτσα απειλείται ευθέως από τον Γιάννη Τρεπεκλή.
Στην Περιφέρεια Ηπείρου ο νυν Περιφερειάρχηςς κύριος Καρχιμάνης θα έχει αντίπαλο τον Σπύρο Ριζόπουλο.
Στις άλλες Περιφέρειες πλην της Αττικής οι νυν Περιφερειάρχες θεωρούνται φαβορί.
Στην Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος και αντικατέστησε τον εν ενεργεία Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη , θεωρείται το φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρείες . Εδώ ο κύριος Χαρδαλιάς έχει απέναντί του τον Γιάννη Σγουρό με εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και τον επί 27 χρόνια Δήμαρχο Νίκαιας Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη . Η πιθανότητα να πάει η αναμέτρηση στο δεύτερο γύρο είναι μεγάλη και θα επηρρεαστεί σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα από το γενικότερο πολιτικό κλίμα.
Αυτό που παρατηρήσαμε είναι η απουσία στοιχηματισμού σε μία Περιφέρεια. Ψάξαμε στις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρείες και όσες έχουν διαθέσιμο στοιχηματισμό για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές καμία δεν συμπεριλαμβάνει την Περιφέρεια Θεσσαλίας όπου εκεί δεν διατίθεται προς στοιχηματισμό ποιος θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης.
ΥΓ : Να σημειώσουμε ότι τα παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν είναι δημοσκόπηση απλά δείχνει πως η αγορά αντιλαμβάνεται τα φαβορί αλλά και για ένα ακόμη βασικό λόγο . Οι αποδόσεις στα στοιχήματα αλλάζουν ανάλογα με το ποντάρισμα . Αυτο σημαίνει ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages