ΕΠΑΦΕΣ Κατρίτση με την ηγεσία Υπουργείου Οικονομικών για την Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΠΑΦΕΣ Κατρίτση με την ηγεσία Υπουργείου Οικονομικών για την Τριφυλία


 Συνάντηση με τον Διευθυντή του γραφείου του Υφυπουργού Οικονομικών Μπάμπη Καούκη είχε χ στην Αθήνα ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

Χθες Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον κ. Καούκη Μπάμπη Διευθυντή του γραφείου του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Θεοχάρη.

Ο Αγαπητός φίλος κ. Καούκης, είναι στέλεχος με μακρά διαδρομή στα κοινά και από τα λίγα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που έχουν άποψη για το αντικείμενο του Υπουργείου Οικονομικών, μιας και προέρχεται από τον χώρο αυτόν και επιπροσθέτως έχει διατελέσει Γεν. Γραμματέας ΔΑΚΕ Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων, Γ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών καθώς και Σύμβουλος στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης).

Στη συνάντησή μας, συζητήσαμε θέματα που αφορούν το Δήμο Τριφυλίας και ιδιαιτέρως οικονομικής φύσεως ζητήματα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ως επόμενη Δημοτική Αρχή, μέλημά μας είναι η χρηστή διοίκηση.

Τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του, προς το πρόσωπό μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages