ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ- VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ- VIDEO

 


ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ
Κόκκινες γραμμές για το θέμα της υγείας έθεσε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Μανώλης Μάρκαρης με αφορμή την περιοδεία του στην δυτική Μεσσηνία. 
Ο κ. Μάκαρης εστίασε περισσότερο στο θέμα της υποστελέχωσης των δύο νοσηλευτικών μονάδων στο Νομό αλλά και στο κέντρα υγείας για τα οποία υπάρχουν καθολικές διαμαρτυρίας από την πλευρά γιατρών, νοσηλευτών αλλά και προσωπικού. Υπενθύμιση ωστόσο ότι υπάρχει κόκκινη γραμμή σε ότι αφορά την αυτονόητη αναβάθμιση για το νοσοκομείο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. 

Ζήτησε την άμεση στελέχωση του ιδρύματος στις κενές οργανικές θέσεις των γιατρών, την πρόσληψη νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ έθεσε ως άμεση προτεραιότητα την προμήθεια και εγκατάσταση αξονικού τομογράφου λόγω των πολλών τροχαίων δυστυχημάτων στην δυτική Μεσσηνία. Παράλληλα προέβη σε σημαντικές αναφορές για τα κέντρα υγείας Φιλιατρών και Γαργαλιάνων μετά τις αρρυθμίες που παρουσιάστηκαν με τις ελλείψεις σε προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages