ME ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

ME ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

 


ΜΕΓΑΛΗ συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του κόσμου στην αποψινή εκδήλωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Πτωχού στην Καλαμάτα. Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών επισφράγισε το… αγκάλιασμα στην πρόταση του υποψηφίου περιφερειάρχη, ο οποίος μπορεί και δεσμεύτηκε πως θα το κάνει, να πάει μαζί με τους συνεργάτες του, την Πελοπόννησο μπροστά.

Ο κ. Πτωχός, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και μοιράστηκε με τον κόσμο την εμπειρία αυτών των δύο τελευταίων δύο μηνών, απ’ όταν και ανακοινώθηκε η στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπό του. Δύο μήνες, που επικυρώνουν την ανάγκη των Πελοποννησίων να αλλάξουν σελίδα και να δουν τον τόπο τους να εξελίσσεται. Ο Δημήτρης Πτωχός στάθηκε ειδικά στην ανάπτυξη και την ανάγκη να είναι ο τόπος ελκυστικός για όλους και κυρίως για τους νέους που δεν μπορεί να συνεχίσουν να εγκαταλείπουν τις ιδιαίτερες πατρίδες και τις οικογένειές τους, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Δυναμικό ήταν το παρόν του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Δημήτρη Πτωχού, αλλά και των βουλευτών του κόμματος στη Μεσσηνία, δημάρχων και εκπροσώπων φορέων και φυσικά, του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον υποψήφιο περιφερειάρχη και τα κοινά τους γνωρίσματα. Ως ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, νοιάζονται κυρίως για το αποτέλεσμα και ο κ. Παπαστεργίου το απέδειξε ως δήμαρχος, κάνοντας τα Τρίκαλα πόλη… πρότυπο. Χαρακτηριστικά ήταν όσα είπε για τα 4 «ο» που δίνουν το στίγμα και της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού. «Όραμα. Ομάδα. Ορμή. Όρεξη». Αυτό είναι το τετράπτυχο με το οποίο ανάγλυφα χαρακτήρισε όσα σηματοδοτούν τη δυναμική του συνδυασμού και του ίδιου του Δημήτρη Πτωχού, ο Δημήτρης Παπαστεργίου.

 

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages