Συλλήψεις για κοκαΐνη, κάνναβη και κροτίδες σε Κυπαρισσία και Καλαμάτα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Συλλήψεις για κοκαΐνη, κάνναβη και κροτίδες σε Κυπαρισσία και Καλαμάτα

 


Συνελήφθη, χθες (23.9.2022) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 40χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (23.9.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (23.9.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Πύλου-Νέστορος, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 71χρονος ημεδαπός, γιατί διαπιστώθηκε να καλλιεργεί πλησίον του αγροκτήματός του, -1- δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους έως -2- μέτρων περίπου, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (23.9.2022) το βράδυ, στην Κυπαρισσία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 42χρονος αλλοδαπός, γιατί κατελήφθη να κάνει χρήση -2- κροτίδων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages