Συλλήψεις σε Πελοπόννησο και Μεσσηνία από την Αστυνομία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Συλλήψεις σε Πελοπόννησο και Μεσσηνία από την Αστυνομία


Συνελήφθη,  (5.5.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, ανήλικος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από κατάστημα κινητό ημεδαπής, το οποίο βρ
έθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη -2- ημεδαποί, 38χρονος και 39χρονη, γονείς του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του. Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων Συνελήφθη, χθες (5.5.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -2- κροτίδες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου. 
 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
 Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων καθώς και επικίνδυνη σωματική βλάβη Συνελήφθη, χθες (5.5.2024) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί, όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα εκτόξευσε ναυτική φωτοβολίδα, η οποία κατέληξε σε αύλειο χώρο οικίας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν -2- ημεδαποί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages