Α.Ο.Κ-Πανιώνιος με 1-1 για το μεγαλο φινάλε - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Α.Ο.Κ-Πανιώνιος με 1-1 για το μεγαλο φινάλε

ΤΕΛΟΣ μιας εποχής για Πανιώνιο και Κυπαρισσία, στο τελευταίο ματς της Α’ τοπικής που έγινε στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”: Ο Πανιώνιος αποχαιρέτησε την κατηγορία επειδή του χρόνου θα αγωνίζεται στη Β’ τοπική, ενώ η Κυπαρισσία το έκανε γιατί έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την άνοδό της στη Δ’ εθνική.
Ετσι λοιπόν το τελικό 1-1 που σφράγισε τον αγώνα περνάει σε δεύτερη μοίρα, μιας και σε συνδυασμό με τη νίκη της Χώρας επί της Αβίας ο Πανιώνιος υποχρεώθηκε σε υποβιβασμό, αφού δεν μπόρεσε να αποφύγει τη 13η θέση. Οι “κυανέρυθροι” το ήξεραν εξ αρχής ότι έχουν δύσκολο έργο και πως οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Ολα ουσιαστικά τελείωσαν στο πρώτο ημίχρονο όταν έμαθαν πως ο Παπαφλέσσας κερδίζει με 2-0 την Αβία... Οπως ήταν λογικό, η ψυχολογία τους έπεσε κατακόρυφα, αφού ακόμη και αν κέρδιζαν δεν θα μπορούσαν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ετσι, παρότι προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος και προηγήθηκαν στο σκορ, δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη έστω και για λόγους γοήτρου. Από την άλλη, για την Κυπαρισσία αυτό το ματς ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Χρήστο Γερολυμάτο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ τη φετινή χρονιά.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιώτος, Π. Καλόμαλος, Γ. Καλόμαλος, Γάλλος, Μοιρούλης (71’ Καραμούζης), Ηλιόπουλος, Καμπεράι, Ηρακλής, Μάραντος, Στυλιανόπουλος (46’ Ζαχαρόπουλος), Μπάκας
(67’ Λύρας).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ελληνας, Ανδρουτσής, Γεωργόπουλος, Μικελάτος, Στασινός (32’ λ.τρ. Σταματ πουλος), Διονυσόπουλος, Λυδιώτης, Στρατικόπουλος, Σιγέρης, Σουπούλι (62’ Λεκάντης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages