Επιστολή Αγροτών στο Καραμπάτο για το Μεσσηνιακό λάδι στην Olympic Air. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Επιστολή Αγροτών στο Καραμπάτο για το Μεσσηνιακό λάδι στην Olympic Air.

ΤΕΛΙΚΑ όταν υπάρχει τσσαγανό και ενδιαφέρον πολλα μπορούν να γίνουν για το λάδι μας μετά την συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργο Καραμπάτο που έστειλε ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων σχετικά με την επιστολή του κου Καραμπάτου στον πρόεδρο της Olympic Air Ανδρέα Βγενόπουλο για την πρόταση υιοθέτησης του Ελληνικού Ελαιολάδου στις αερογραμμές.
Η επιστολή του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων εκφράζει μεταξύ άλλων ότι : "
θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την μεγάλη επιτυχία σας στην υπόθεση Olympic Air και στην διαβεβαίωση που πήρατε από τον κ. Βγενόπουλο, για αντικατάσταση στα γεύματα των πτήσεων από ιταλικό ελαιόλαδο σε ελληνικό. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως παρόμοια επιστολή είχε αποσταλεί κατόπιν εξουσιοδοτήσεως από το ΔΣ του Συλλόγου μας, πριν δύο μήνες, από τον γραμματέα του συλλόγου Μπουντουβά Ηλία."
Η επιστολή συνεχίζει λέγοντας ότι "Είμαστε υποχρεωμένοι όμως προς αποκατάσταση της τάξεως να την δημοσιοποιήσουμε, διότι δεν θα δεχτούμε να κατηγορηθούμε αδίκως πως οι αγρότες και συγκεκριμένα οι αγροτικοί σύλλογοι, δεν προσπαθούν με τις όποιες δυνάμεις τους, στην προώθηση, διαφήμιση και εν τέλει στην εύρεση αγορών για τα προϊόντα τους. Στόχος μας δεν είναι να μειώσουμε την επιτυχία σας, το εναντίον. Εκτιμούμε πως τώρα και με την δική σας συμμετοχή στην υπόθεση το αίτημα του συλλόγου μας για ελληνικό ελαιόλαδο στις πτήσεις της Olympic Air ικανοποιήθηκε στο ένα σκέλος του, τώρα απομένει το δεύτερο σκέλος του αιτήματος μας, το ελαιόλαδο που θα διακινείται να είναι Μεσσηνιακό από τον μεγαλύτερο ελαιουργικό πρωτοβάθμιο συνεταιρισμό της χώρας, τον αγροτικό συνεταιρισμό Γαργαλιάνων...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages