Ηχηρή παρέμβαση Κουσελά για τα ΕΛΤΑ στο Κοπανάκι - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ηχηρή παρέμβαση Κουσελά για τα ΕΛΤΑ στο Κοπανάκι

Η αποψίλωση υπηρεσιών έχει επηρεάσει την Μεσσηνία και μετά τις φήμες για μια ακόμα υπηρεσία που επρόκειτο να φύγει απο τον Δήμο Αετού παρενέβη ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Δημήτρης Κουσελάς, απαντώνας σε διοχετευμένες φήμες περι επικείμενου λουκέτου στο Ταχυδρομικό Κατάστημα στο Κοπανάκι το οποίο είναι ιστορικής σημασίας για την περιοχή. Ο βουλευτής επικοινώνησε άμεσα με τον περιφερειακό Δ/ντή των ΕΛΤΑ στην Τρίπολη κ. Παναγιώτη Καστανό και με τον Πρόεδρο των ΕΛΤΑ κ. Πάνο Βουρνά.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη, ο κ. Κουσελάς ήταν κατηγορηματικός στην απώλεια μιας σημαντικής υπηρεσίας για την περιοχή, εστιάζοντας στην ανάγκη της ουσιαστικής εξυπηρέτησης των πολιτών, με την απρόσκοπτη λειτουργία του Ταχυδρομικού Καταστήματος στο Κοπανάκι.
Ο Πρόεδρος των ΕΛΤΑ κ. Βουρνάς δήλωσε ότι «προς το παρόν δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα», εξήγησε ωστόσο ότι η Διοίκηση παρέλαβε τον Οργανισμό με χρέος 37 εκατομμύρια ευρώ και ότι τα ΕΛΤΑ δεν μπορούν να επιβιώσουν επιχορηγούμενα από τον Κρατικό Προϋπολογισμό. Κατέληξε παράλληλα, στην σοβαρή μείωση του προσωπικού στη Μεσσηνία, όπου από 123 υπαλλήλους μειώθκαν τελικά φέτος στους 114, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι στις προθέσεις της Διοίκησης να υποβαθμιστεί η ποιότητα της εξυπηρέτησης, αλλά σκοπεύει να ενισχυθεί στο άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages