Εκλογές και ανακοινώσεις απο τον Π.Α.Ο. Καλονερού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Εκλογές και ανακοινώσεις απο τον Π.Α.Ο. Καλονερού

Το Δ.Σ. του Παντριφυλιακού Αθλητικού Ομίλου Καλονερού ανακοίνωσε ότι σύσσωμο το Δ.Σ. της Ομάδας εκφράζει την βαθιά του θλίψη και συγκίνηση για τον εκλιπόντα Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Αριστείδη Γκόγκα ο οποίος επί σειρά ετών αφοσιώθηκε στο έργο της Ομάδας και στην προσπάθεια για υγιή αθλητισμό, ενώ κατέθεσε στεφάνι στην μνήμη μου. Το Δ.Σ. με ομόφωνη απόφασή του παρέστη στην εξώδιο Ακολουθία στο Κάκκαβα του Δήμου Αυλώνος παρουσία του Προέδρου κ. Σάκη Γαλάνη.
Αξίζει να τονιστεί ότι ο εκλιπών εκτός από αγαπητό στέλεχος της τοπικής κοινωνίας ήταν και Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Τριφυλίας κατά τα προηγούμενα χρόνια καταβάλλοντας προσπάθειες για την αναβάθμιση παροχών υγείας στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ.
Παράλληλα το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκε ο Οικονομικός απολογισμός του Π.Α.Ο. Καλονερού ενώ εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. πραγματοποιούνται αυτή την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010 στις 8.30 μ.μ. στα γραφεία του ΚΕΠ Καλονερού. Ευχόμαστε καλή πορεία στην ομάδα που πλέον θα αγωνίζεται στην Β τοπική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages