Παραδόθηκαν τα νέα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Παραδόθηκαν τα νέα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ και επίσημα τα νέα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπως μας ενημέρωσε ο Διοικητής του Ιδρύματος κ. Παναγιώτης Μπόζος καθώς απο σήμερα ξεκινά η απολύμανση των εσωτερικών χώρων και η εγκατάσταση του μηχανολογικού και ιατρικού εξοπλισμού ωστε να είναι πλήρως εξοπλισμένα και επιχειρησιακά έτοιμα.
Ειδικότερα σύμφωνα με τον κ. Μπόζο "έληξαν όλες οι διαδικασίες που αφορούσαν την παραλαβή των 2 χειρουργικών αιθουσών και χώρων που απαιτούνται για την νέα μονάδα η οποία έχει πλέον την τελευταία λέξη της τεχνολογίας" για να προσθέσει ότι "ο εργολάβος ήδη πληρώθηκε με εντάλματα απο το υπουργείο Υγείας και επομένως δεν υπάρχει καμία εκρεμμότητα" σχεδιάζοντας μάλιστα να τεθούν σε λειτουργία απο την επόμενη εβδομάδα καθώς το τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα εξυπηρετεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού διπλάσιο αριθμό επισκεπτών και ασθενών.
Εξήγησε μάλιστα ότι "υπάρχει και μια ακόμα ευχάριστη εξέλιξη που αφορά το Ιδρυμα καθώς αναμένεται η άφιξη μιας μεγάλης δωρεάς προερχόμενη απο την κα Κοντοπούλου με ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο απο την Γερμανία" και σχεδιάζεται όπως πληροφορηθήκαμε τα εγκαίνια των νέων χειρουργείων να πραγματοποιηθούν μαζί με την άφιξη της δωρεάς καθώς τα τελευταία 35 χρόνια το Νοσοκομείο έχει αναβαθμιστεί πλήρως απο τις πολλές δωρεές πολιτών και ομογενών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages