8 Δήμους με μεταναστεύσεις ζητά η ΤΕΔΚ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

8 Δήμους με μεταναστεύσεις ζητά η ΤΕΔΚ!

12/5/2010
Διαφοροποίησε κατά πολύ μετά απο κόντρες και αντιπαραθέσεις την πρόταση που κατατέθηκε από την πλευρά του Υπουργείου Εσωτερικών για το χωροταξικό του "Καλλικράτη" και έπειτα από μία σειρά συνεδριάσεων κατέληξε στην απόφασή της για 8 δήμους στη Μεσσηνία. Έτσι πρόθεση είναι να δημιουργηθεί ένας ακόμη δήμος στην Τριφυλία οι μεταξύ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων, ένας δήμος στην κεντρική ορεινή Μεσσηνία μεταξύ των δήμων Παπαφλέσσα, Βουφράδος και Χιλιοχωρίων και να υπάρξουν κάποιες μεταφορές δήμων. Αυτές έχουν να κάνουν με τους δήμους Αβίας και Αρφαρών που ζητούν να πάνε στην ενότητα της Καλαμάτας και το Δήμο Ιθώμης που επιθυμεί να ενταχθεί στο δήμο Οιχαλίας.

Το μπάχαλο των δηλώσεων ωστόσο συνεχίστηκε μετά τη πρόθεση ορισμένων να ποδηγετήσουν την εξέλιξη των πραγμάτων και να ξεχειλώσει το θέμα.
Φυσικά Φιλιατρά και Γαργαλιάνοι μεσω των Δημάρχων τους σε μια ύστατη προσπαθεια να προλάβουν τις εξελίξεις ζήτησαν εδώ και τώρα συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών ο οποίος θα τους δεχθεί πιθανόν τις επόμενες ημέρες και θα δούμε αν τελικά υποχωρήσει ή παραμείνει αμετακίνητος στο αρχικό σχέδιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages