Ρήγμα παρατάξεων στο Δ.Σ Φιλιατρών με κόντρες... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ρήγμα παρατάξεων στο Δ.Σ Φιλιατρών με κόντρες...

ΑΦΟΥ στο Δ.Σ. Φιλιατρών κατά τη πρόσφατη συνεδρίασή του αποχώρησε η αντιπολίτευση και μοιράστηκαν οι...υπηρεσίες μεταξύ των 2 πόλεων- προφανώς επειδή ο Καλλικράτης θα δημιουργήσει καινούργιες- κατέληξαν αρχικά σε επιστολές και εντάσεις αγγίζοντας σε οριακό σημείο τις σχέσεις μεταξύ των 2 κύριων παρατάξεων στην Τριφυλιακή πόλη.
Ο κ. Σωτηρόπουλος είχε τονίσει ότι "Η ΘΕΣΗ της παράταξής μας στο Δήμο Φιλιατρών, σχετικά με τον «Καλλικράτη» είναι γνωστή: Ενιαίος και δυνατός Δήμος Τριφυλίας με ΕΔΡΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. Η θέση αυτή αποτέλεσε και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, το οποίο ψήφισε σαν πρώτη θέση αυτόνομο Δήμο Φιλιατρών και ως δευτερεύουσα Δήμο Τριφυλίας με έδρα τα Φιλιατρά.Δυστυχώς η πλειοψηφία της παράταξης του κ. Δημάρχου μας, μετά την απόρριψη από το σχέδιο νόμου του Καλλικράτη της πρώτης θέσης μας ως αυτόνομου Δήμου, εγκατέλειψε αιφνιδιαστικά την δεύτερη λύση που ΟΜΟΦΩΝΑ είχαμε συναποφασίσει για Δήμο Τριφυλίας με έδρα τα Φιλιατρά και πρότεινε και αποφάσισε πλειοψηφικά να απαιτήσουμε Δήμο Φιλιατρών μαζί με τους Γαργαλιάνους και με ΕΔΡΑ τους Γαργαλιάνους."
Ακολούθησαν έντονες κόντρες και τηλεφωνήματα αλλά και διαξιφισμοί που προέγγισαν το επίπεδο-αν τελικά υπάρχει- σε προσωπικό επίπεδο καθώς διαφαίνεται ότι στα Φιλιατρά επικρατεί ρήγμα απόψεων και μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αρκετοί πολίτες έχουν αρχίσει να απέχουν απο την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Μάλιστα νέα συγκέντρωση στην πλατεία των Φιλιατρών θα πραγματοποιήσει ο Δήμος την Δευτέρα 24 Μαΐου και ώρα 12:30 το μεσημέρι σε ανοικτή ομιλία για τον Καλλικράτη και τον Δήμο που προτείνεται ανάμεσα στα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους απευθυνόμενος στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages